از اولین همبرگر در ایران تا بزرگترین رستوران های پخت همبرگر
از دوره جنگ جهانی دوم به بعد، ابتداياً اولین فروشگاههای ساندویچ در تهران و سپس در طی ده سال در شهرستانها تاسیس شدند. بر اساس گزارشات، در خیابان استانبول یا استامبول تهران، چندین فروشگاه ظاهر شدند که ماهی و ماهی دودی و لولههای کالباس را به فروش میرساندند و ساندویچ به قیمت پنج قران به … ادامه خواندن از اولین همبرگر در ایران تا بزرگترین رستوران های پخت همبرگر
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.