بسیاری از آشپزخانه های رستوران ها ، هتل ها ، بیمارستان یا فست فود ها برای بالابردن کیفیت و همچنین افزایش سرعت در پخت غذا نیازمند تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستند. که باتوجه به نیازشان از جمله کانسپت غذایی ، ظریفت پخت ، فضای موجود و … تجهیزات مورد نیاز خود را تهیه میکنند.

تجهیزات پخت

تجهیزات پخت پایه و اساس هر آشپزخانه صنعتی محسوب می شود که برای هر رستوران میتواند متفاوت باشد و براساس نوع غذا و ظرفیت تولید متفاوت است برای انتخاب دستگاه های مورد نیاز بهتر است از کارشناسان این حوزه مشاوره بگیرید تا بهترین و مناسب ترین دستگاه ها را خریداری کنید.

مشاور تجهیزات آشپزخانه صنعتی

همانطور که گفته شد برای انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهتر است با مشاوران متخصص مشورت کنید تا بهترین و مقرون به صرفه ترین انتخاب را داشته باشید.

لیست لوازم رستوران در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لوزام مورد نیاز برای رستوران های سنتی و فرنگی:

  1. چرخ گوشت
  2. میکسر گوشت یا خمیرگیر
  3. کباب سیخ گیر
  4. سیخ کباب و جوجه
  5. کباب پز یا منقل
  6. سیخ شور
  7. دیگ پخت برنج اتوماتیک
  8. اجاق
  9. تابه گردان
  10. دیگ پخت خورشت اتوماتیک
  11. کانتر گرم
  12. یخچال کبابی
  13. فریزر
  14. باسکول و ترازو
  15. سرخکن
  16. پاستاپز
  17. گریل
  18. خلال کن یا رنده برقی
  19. هود استیل صنعتی
  20. میز تخته کاری
  21. کابینت استیل
  22. آبچکان
  23. ماشین ظرفشویی
  24. چلیک حبوبات
  25. سبزی خردکن

لیست لوازم فست فود

لیست لوازم پیتزا فروشی

  1. خمیرگیر یا میکسر خمیر
  2. خمیرپهن کن
  3. رنده برقی یا خلال کن
  4. تاپینگ پیتزا
  5. فر پیتزا
  6. یخچال
  7. فریزر
  8. مخلوط کن یا بلندر

لیست لوازم همبرگر فروشی

  1. چرخ گوشت
  2. مخلوط کن گوشت یا میکسر گوشت
  3. همبرگر زن
  4. گریل
  5. توستر
  6. کالباس بر
  7. ترازو
  8. مخلوط کن یا بلندر
  9. سرخکن
  10. سینک ظرفشویی
  11. میزکار استیل
  12. گریل برقی یا پنینی میکر

 

تجهیزات آشپزخانه صنعتی اصفهان

جهت بررسی و انتخاب تجهیزات صنایع غذایی در اصفهان شرکت مختلفی در این حوزه حضور دارند که دارای دستگاه های متنوعی هستند شرکت پدیدکاران با یک دهه سابقه و همچنین تولید کننده دستگاه های متنوع و پیشرفته یکی از بزرگترین و بهترین شرکت های تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی در اصفهان می باشد.