راز یک همبرگر خوشمزه خانگی با فرمول بهترین ادویه همبرگر
حتما زمان هایی برای شما پیش آمده که شما دوست داشتید بجای رفتن به یک فست فودی، در کنار عزیزانتان همبرگر را در خانه آماده و میل کنید. اما راز یک همبرگر خوشمزه یا بهتر بگویی فرمول بهترین ادویه همبرگر در چیست؟
خیلی از افراد تصورشان اینست که با یک تکه گوشت خوب چرخ شده می توانند یک همبرگر خوب طبخ کنند. اما مثل هر غذای دیگری ادویه و طعم دهنده های آن در خوش طعمی غذا درصد بالایی را به خودش اختصاص می دهد.
یک فرمول حرفه ای ادویه همبرگر از جایگاه خاصی برخوردار است و شما با استفاده از بهترین ادویه همبرگر و با کیفیت به یک طعم جادویی می رسید. در شروع باید بگویم که به هیچ عنوان از ادویه های آسیاب شده آماده استفاده نکنید و در مرحله اول یک دستگاه آسیاب تهیه کنید.
در نظر داشته باشید شرکت ماشین سازی پدیدکاران سازنده انواع دستگاه همبرگر زن می باشد که با تضمین بهترین قیمت و کیفیت محصولات خود را ارائه می دهد. اگر با دستگاه همبرگر زن آشنایی ندارید، خواندن مقاله زیر را از دست ندهید!
فرمول ادویه همبرگر
ادویه خوب حاصل مخلوط کردن چند عنصر پایه است که بهتر است آنها را خودتان به شکل تازه تهیه و آسیاب کنید تا طعم و بوی شگفت انگیزی به همبرگر شما بدهد. اما قبل از اینکه سراغ فرمول بهترین ادویه همبرگر برویم، لازم است چند نکته مهم را بیاد داشته باشید:
- هنگام استفاده از دانه خردل و تخم گشنیز ابتدا آنها را در ماهیتابه با حرارت پایین تفت بدهید و سپس آسیاب کنید.
- مواد پودر شده را چند بار الک کنید تا ادویه یکنواختی داشته باشید.
- پس از تهیه ادویه آن را در یک ظرف شیشه ای ریخته و دربش را ببندید که تا 3 ماه می توانید از آن استفاده کنید.
- اگر ادویه همبرگر را داخل مواد خام همبرگر مخلوط می کنید، میزان یک و نیم قاشق غذاخوری برای 500 گرم گوشت کافی است.
- اگر ادویه همبرگر را بر روی دو طرف همبرگر قبل از گریل یا سرخ کردن می پاشید، 2 قاشق غذاخوری برای 200 گرم گوشت چرخ کرده پیشنهاد ما می باشد.
- برای اطمینان از خوشمزگی و میزان ادویه همبرگر می توانید کمی از گوشت ادویه زده را سرخ کرده و بچشید و سپس در صورت مناسب بودن به گریل یا سرخ کردن همبرگر اقدام کنید.
فرمول اول: ادویه همبرگر تند
وجود طعم تندی در غذا یکی از مواردی است که باعث خوشمزگی آن می شود. اما افرادی هستن که ترجیه می دهند این طعم تندی بیشتر حس بشود. برای این افراد فرمول همبرگر تند را توصیه می کنیم:
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید؛
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه؛
- 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز؛
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر؛
- 2 قاشق غذاخوری نمک؛
- 1 قاشق غذاخوری پودر خردل.
دستگاه تامبلر جان یک نفر را گرفت!
فرمول دوم: ادویه مخصوص همبرگر رستورانی
اگر دوست دارید همبرگری که طبخ می کنید طعم یک همبرگر رستورانی را داشته باشد، می توانید از فرمول زیر استفاده کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز خشک؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا (می توانید برای جایگزین آن از فلفل دلمه ای استفاده کنید)؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر؛
- ۲ قاشق غذاخوری نمک؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر خردل.
فرمول سوم: ادویه همبرگر مرغ
یکی دیگر ار همبرگرهای پر طرفدار، همبرگر با گوشت مرغ است اما به خاطر بوی خاص مرغ نیاز به اضافه کردن ادویه خاص خود را دارد. در ادامه می توانید ادویه مخصوص همبرگر مرغ آشنا بشوید.
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه؛
- ۱ قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا (می توانید برای جایگزین آن از فلفل دلمه ای استفاده کنید)؛
- ۱ قاشق مرباخوری جوز هندی؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر؛
- ۱ تا دو عدد میخک؛
- ۱ قاشق مرباخوری پودر خردل,
- ۱ قاشق مرباخوری زنجبیل؛
- ۱ قاشق مرباخوری پودر کاری؛
- ۱ قاشق مرباخوری آویشن؛
- ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز خشک.
فرمول چهارم: ادویه همبرگر کبابی
اگر دنبال طعمی خاص برای همبرگر کبابی خودتان هستید می توانید از فرمول زیر استفاده کنید. زیرا ترکیب پودر پاپریکا، پودر سیر و شکر قهوه ای به همبرگر، طعم خاص و کبابی می بخشد. ممکن است طعم شیرین این همبرگر را نپسندید. در این صورت می توانید شکر قهوه ای را از لیست مواد اولیه حذف کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا (می توانید برای جایگزین آن از فلفل دلمه ای استفاده کنید)؛
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای؛
- 2 قاشق چایخوری پودر پیاز خشک؛
- ۱ قاشق چایخوری نمک؛
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر؛
- 2/1 چایخوری ریحان خشک شده؛
- 4/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز.
چهار فرمول بالا پیشنهادات پدیدکاران برای شماست تا بتوانید همبرگری خوش طعم و لذیذ در منزلتان تهیه کنید. البته نگران نباشید با یکی دوبار امتحان و تجربه اولیه می توانید بهترین فرمول ادویه همبرگر را بر اساس سلیقه خودتان درست کنید. چون میزان ادویه پیشنهادی ما قطعی نیست و طبق سلیقه خودتان می توانید آنها را کم یا زیاد کنید و یا حتی اگر از طعم خاصی مانند سبزیجات معطر خوشتان می آید آنها را به فرمول اضافه و یا جایگزین کنید تا راز همبرگر مخصوص خودتان را داشته باشید.
اما اصالت همبرگر مربوط به کدام کشور است؟ انواع همبرگر در جهان را بشناسید.
نکته طلایی پخت همبرگر خانگی
معمولاً برای آمادهسازی همبرگر خانگی از گوشت گوساله استفاده میشود، زیرا گوشت گوساله یکنواختتر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمیشود که نتوانید با گوشت گوسفندی همبرگر درست کنید. تا زمانی که همبرگر شما به طور کامل شکل گرفته و آماده پختن است، همه مواد را سرد نگه دارید. گرما دشمن همبرگر شماست. گرما باعث میشود تا چربیها نرم و حالت کشدار پیدا کنند و به دستان و سطحی که روی آن قرار گرفتهاند، بچسبند.
به یاد داشته باشید که چربی گوشت باعث لذیذ شدن همبرگر شما میشود. بنابراین اگر چربی روی دستان باشد، دیگر روی همبرگر نیست که بخواهد آن را خوشمزه کند. حتی زمانی که در حال چرخ کردن گوشت هستید هم باید آن را سرد نگه دارید. شما میتوانید لوله و سایر وسایل چرخ کردن را در فریزر قرار دهید. این کار باعث میشود که در زمان چرخ کردن، همه چیز سرد باقی بماند. تقسیم کردن گوشت چرخ کرده به مقادیر یکسان و دادن فرم مشابه به آنها باعث میشود تا همه همبرگرها یکنواخت پخت شوند. میتوانید از یک ترازو آشپزخانه برای تهیه همبرگرهایتان استفاده کنید.
اگر قصد تهیه همبرگرهای بزرگ را دارید و هر همبرگر وزن بیشتر از ۱۷۰ گرم دارد، حتماً یک گودال کوچک در وسط همبرگر درست کنید. این کار باعث میشود تا همبرگر شما پس از پخت پف نکند و مانند کوفت قلقلی نشود.
افزودن پنیر به همبرگر
اضافه کردن پنیر به همبرگر یکی از لذتهای بینظیر در تهیه برگر است. پنیر طعم خاصی به همبرگر شما میدهد و طعم آن را چندین برابر خوشمزه میکند. پس در انتخاب پنیر بسیار با دقت باشید و بهترین و باکیفیتترین نوع پنیر را انتخاب کنید. نوع پنیری که قرار است روی برگر بگذارید، کاملاً به سلیقه خودتان بستگی دارد. ولی زمان اضافه کردن آن مهم است. پنیر را باید زمانی اضافه کنید که یک طرف برگر مطابق سلیقه شما پخته شده و دیگر قصد ندارید تا آن را زیر و رو کنید. در این هنگام ورقه پنیر را روی سطح همبرگر اضافه کنید و بگذارید تا آب شود.
ترکیب همبرگر در حین پخت
روش بهتر برای آمادهسازی همبرگر استفاده از صفحه گریل است. اگر ملاحظه کنید تمام رستورانهای حرفهای و با سطح بالا همبرگر را به شکل گریل شده پخت میکنند. با استفاده از گریل کردن همبرگر، آب آن به سرعت خشک نمیشود و از این رو همبرگر تراکم نمییابد.
به هر حال، احتمالاً همه موارد دسترسی به گریل ندارند و ممکن است مجبور باشند همبرگر را سرخ کنند. اگر تابه دو طرفه دارید، سطح آن را که مانند گریل خطرناک است را کمی چرب کنید و همبرگر را با حرارت بالا پخت کنید. در حین پخت همبرگر را به هیچ وجه جابهجا نکنید زیرا آب ریز میکند و تراکم مییابد.
طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه
در متن بالا فرمول انواع ادویه ها را برای شما توضیح دادیم اما وقت آن رسیده که سراغ طرز تهیه خود همبرگر برویم:
- برای درست کردن یک همبرگر خانگی خوشمزه ابتدا حدود 500 گرم گوشت را دو بار چرخ کنید بعد روی یک سطح صاف مثل تخته آشپزخانه پهن کنید.
- یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. با دستتان آب پیاز را بگیرید و بعد به گوشت ها اضافه کنید.
- با سیر هم همین کار را کنید و با دنده ریز آن را به قطعات کوچکی تبدیل کنید و بعد به گوشت اضافه کنید.
- وسط گوشت را کمی باز کنید و یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
- حالا وقت آن رسیده ادویه هایی که از لیست بالا تهیه کردید را به آن اضافه کنید.
- بعد از آن گوشت را خوب ورز دهید در صورتی که مایه همبرگر هنوز شل بود از مقاله راز خوشمزگی همبرگر می توانید فوت کوزه گری را به کار ببندید.