از سیر تا پیاز تجهیزات فست فود + هرآنچه باید درباره تجهیزات فست فود بدانید

از سیر تا پیاز تجهیزات فست فود + هرآنچه باید درباره تجهیزات فست فود بدانید

اگر تصمیم گرفته اید در راه فست‌ فود کسب و کاری را راه اندازی کنید اما نمی دانید که به چه دستگاه هایی نیاز دارید و یا کدام تجهیزات مناسب کار شما است  در این مقاله با ما همراه باشید تا لیستی از پر استفاده ترین تجهیزات فست فود را برای شما بیان کنیم.

تجهیزات فست فود شامل وسایل و ابزار لازم برای تهیه و طبخ انواع فست فود می باشد.

داشتن این تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای راه اندازی کسب و کار ضروری است و هر کدام به نوعی به تهیه یک غذای لذیذ کمک می کند.

دستگاه های مورد نیاز برای فست فود به قدری زیاد و متنوع هستند که گاهی اوقات انتخاب یکی از آن ها بسیار دشوار است. مخصوصاً هنگام خرید تجهیزات مشابه

برای این کار در این مقاله با بررسی انواع مختلف فهرستی از مهم ترین تجهیزات و لوازم اولیه لازم برای پذیرش فست فود را ارائه می‌دهیم تا با انتخاب بهترین نوع آن بتوانید کیفیت غذا را ارتقا دهید و در کسب و کار خود پیشرفت کنید.

مهمترین تجهیزات مورد نیاز فست فود

1-ساندویچ ساز

یکی از محبوب ترین انواع فست فودها ساندویچ‌ های کبابی است که به عنوان میان وعده سرو می شود. مدل گریل کردن این غذا های لذیذ خیلی مهم است و باعث ترد شدن بافت و طعم خوشمزه آن می شود.

امروزه برای این کار از ساندویچ سازهای صنعتی استفاده می شود که با ابعاد و ظرفیت های مختلف تعداد زیادی ساندویچ مثل اسنک را بدون نیاز به روغن کباب می کنند. این دستگاه ها انواع مختلفی دارند ، مثلاً برخی از آنها وافل ساز دارند و برخی دیگر امکان کباب کردن سبزیجات را دارند .

همچنین دستگاه های ساندویچ ساز صفحه گریل مختلف دارند، مثلاً یک صفحه ای  یا دو صفحه ای اند و دارای ظرفیت های متفاوت ۴ تا ۱۶ تایی می باشند که هر کدام به نحوی کار فست فود خود را در تهیه ساندویچ سرعت می بخشند.

2-تاپینگ پیتزا

تاپینگ ها وسایل کاربردی هستند که در دستگاه هایی برای تهیه غذای سریع رستوران ها و سایر آشپزخانه های تجاری استفاده می شوند با استفاده از تاپینگ ها مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن انواع غذاها، تفکیک و طبقه ‌بندی شده و به اپراتور ارائه می شود.

تاپینگ یک کنسول فولادی ضد زنگ و قابل شست شو است که از یک سری لگن تشکیل شده است. این لگن ها ظرف های گودی هستند که داخل تاپینگ ها جای گرفته اند و از مواد خوراکی مدنظر پر می شود. با جدا شدن این اجزا در لگن ها سرعت و عملکرد کاری فست فودها به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

لگن های تاپینگ یا به صورت تکی یا به صورت کلی با یک درب مخصوص پوشانده می شوند. که هم از ورود کثیفی و گرد و خاک جلوگیری می‌کند و هم غذا را برای زمان طولانی سالم نگه می دارد.

تاپینگ پیتزا از رایج ترین مدل های تاپینگ هستند که اصولاً به صورت ایستاده و میز کار طراحی می شوند. وقتی مواد اولیه پیتزا را درست می کنند مانند: قارچ ,پنیر پیتزا, فلفل دلمه ای, پپرونی, آنها را به صورت جداگانه در هر یک از این لگن های تاپینگ قرار می دهند.

در این صورت همه مواد پیتزا در اختیار اپراتور می باشد و اپراتور می تواند با در دسترس بودن آن مواد یک پیتزا را در کوتاه ترین زمان درست کند.

برای جلوگیری از خراب شدن مواد پیتزا در قسمت پایین تاپینگ یخچالی وجود دارد که می توان دمای آن را تنظیم کرد.

3-فر پیتزا

برای آماده کردن یک پیتزای لذیذ و خوشمزه نیازمند یک دستگاه فر مرغوب و با کیفیت هستیم. فر پیتزا در تجهیزات فست فود نقش بسیار مهمی را دارد زیرا در کیفیت پخت و پز تاثیر بسزایی می گذارد.

با این وجود انواع مختلف فر پیتزا با ویژگی‌ها و مشخصات خاصی ایجاد شده اند که می توان آنها را در ابعاد، ظرفیت ها و ظاهر های مختلف انتخاب کرد.

این دستگاه ها با امکان تنظیم دما با توجه به نوع مواد موجود در خود، پخت انواع پیتزا را به صورت یکنواخت و با بهترین کیفیت ممکن می سازند.

انواع فر پیتزا در تجهیزات فست فود عبارت اند از:

  • فر ریلی پیتزا
  • فرصندوقی پیتزا
  • فر پیتزای آجری (تنوری)

4- دستگاه همبرگر زن صنعتی

همبرگر ساز یا دستگاه همبرگر زن وسیله ای است که برای شکل دادن به گوشت همبرگر در تمامی فست فود ها استفاده می شود دستگاه همبرگر زن یکی از ضروری ترین تجهیزات فست فود می باشد که در آن گوشت چرخ کرده را به صورت اصولی پهن کرده و به شکل گوشت همبرگر تبدیل میکند. دستگاه همبرگر زن به شکل های اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی تولید می شود.

دستگاه همبرگر زن اتوماتیک:

در این دستگاه گوشت مورد نیاز برای همبرگر به صورت کاملا اتوماتیک کاملاً هیدرولیکی و بدون دخالت دست به شکل های گرد، مربع و مستطیل طبخ می‌شود .

هر تکه برگر ساخته شده توسط دستگاه به طور خودکار با کاغذ مومی پوشانده می‌شود این دستگاه می‌تواند ۳۰ تا ۶۰ قطعه گوشت 100 گرمی را در کوتاه‌ ترین زمان ممکن به گوشت همبرگر تبدیل کند.

بعضی از مدل های این دستگاه ها بعد از فرم دادن به گوشت همبرگر و سلفون در زیر و روی آن با سیستم غلطکی بازکن به صورت کاملاً بهداشتی و اتوماتیک بدون دخالت دست شکل می‌دهند و کار را برای صاحبان این مشاغل راحت می کند.

دستگاه همبرگر زن نیمه اتوماتیک:

دستگاه همبرگر زن صنعتی نیمه اتوماتیک به صورت رومیزی از استیل مقاوم و قابل شستشو برای شکل دادن گوشت همبرگر به صورت دایره ای در فست فود ها استفاده می شود.

دستگاه همبرگر ساز دستی:

این دستگاه یکی از مدل های دستگاه های همبرگر زن هستند که گوشت همبرگر را به صورت دستی شکل می دهند. دستگاه همبرگر زن دستی جای کمی را اشغال می کند و می توان از آن برای مصرف های خانگی و در فست فود های کوچک استفاده کرد

5-دستگاه گریل

یکی از بهترین دستگاه ها برای کبابی کردن انواع گوشت ها سبزیجات بدون نیاز به روغن دستگاه گریل است .این مدل کباب‌ کردن امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است به خصوص برای افرادی که رژیم دارند یک مزیت بسیار خوب به حساب می آید. به خاطر همین فست‌ فودها می‌توانند با تهیه این دستگاه گریل به راحتی فروش خود را افزایش دهند. این دستگاه با ویژگی‌هایی که دارد می‌تواند مواد غذایی را به طور حرفه‌ای بدون سوختن و یا بو گرفتن کباب کند.

انواع دستگاه گریل عبارت اند از:

  • دستگاه گریل ذغالی
  • دستگاه گریل گازی
  • دستگاه گریل برقی
  • دستگاه گریل ترکیبی

6– دستگاه خردکن

دستگاه خردکن یا دستگاه اسلایسر برای اسلایس کردن انواع صیفی جات و میوه جات و سبزیجات استفاده می شود. نام دیگر این دستگاه که خلال کن می‌باشد از مهمترین تجهیزات فست فود است زیرا برای درست کردن انواع سالادها، سیب زمینی سرخ کرده ،پیاز خلالی و حلقه‌ای ،کالباس ،سوسیس، نیاز به دستگاه خردکن داریم .

دستگاه خردکن  تیغه های زیادی دارد و با تغییر تیغه می توان سبزیجات و صیفی جات و غیره را به شکل‌های متنوعی خورد کرد .جنس تیغه ها ضدزنگ و فولادی می باشد و می توان آن را برای مدت زمان زیادی استفاده کرد.

امروزه از این دستگاه برای تهیه چیپس ،میوه های خشک و ترشیجات در صنایع غذائی استفاده می شود.

7-دستگاه خردکن گوشت منجمد

این دستگاه برای برش تکه های یخ زده گوشت طراحی شده است و می‌توان از آن به جای گیوتین استفاده کرد با این دستگاه خردکن گوشت منجمد می توانید قطعات گوشت و مرغ منفی ۱۸ درجه را به قطعات کوچک برش دهید و نیازی به گوشت زیرصفر نداشته باشید.

مشخصات تولید دستگاه عبارت است از:

  • دارای ریل واگن جلوبر جهت ایمنی بالا
  • خردکن گوشت بدون آسیب به بافت
  • قابلیت خرد کن بلوک گوشت تا ابعاد 30*70*60 سانتیمتر
  • سرعت خرد کن گوشت1200 کیلوگرم در ساعت
  • کار کرد و شست شوی آسان

پیشنهاد ویژه:  جهت آشنایی با مشخصات دستگاه میکسر گوشت از شرکت پدیدکاران کلیک کنید.

 

 سایر تجهیزات فست فود شامل موارد زیر است:

  • دستگاه فلافل زن
  • میز کار استیل مخصوص فست فود
  • دستگاه پوست کن
  • دستگاه شوتینگ برای تازه نگه داشتن همبرگر و سیب زمینی
  • دستگاه هات داگ پز

جمع بندی پایانی

تنوع تجهیزات در فست فود ها بسیار زیاد است. برای خرید این تجهیزات باید به عواملی مانند ظرفیت تولید و نحوه عملکرد آن توجه کرد.

مهم است که انتخاب و خرید غذا سازها را بر اساس نیاز مجموعه خود در اولویت قرار دهید. مطمئن شوید که از قبل برنامه‌ ریزی کرده‌اید و تعیین می کنید که چه نوع غذایی را در فست فود خود به مشتریان ارائه خواهید داد. سپس با توجه به نوع منو و فضای کاری نسبت به تهیه و خرید این تجهیزات اقدام کنید. شما میتوانید جهت مشاوره و خرید تجهیزات فست فود از جمله دستگاه همبرگر زن صنعتی و دستگاه خردکن گوشت منجمد از شرکت ماشین سازی پدیدکاران با شماره تلفن 09198041675 تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *