طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی | تهیه همبرگر مرغ خوشمزه با این 2 روش عالی میشه

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی | تهیه همبرگر مرغ خوشمزه با این 2 روش عالی میشه

همبرگر یکی از غذاهای لذیذ و بسیار محبوب، به ویژه در بین کودکان و نوجوانان می‌باشد. اما به طور معمول گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس یا ژامبون که برای تهیه همبرگر و دیگر غذاهای فست فود استفاده می‌شوند، کیفیت مطلوبی ندارند. به همین دلیل بهترین گزینه ایجاد یک همبرگر خانگی است. با اینکه ممکن است همبرگرها از گوشت قرمز نیز تهیه شوند، اما در این مقاله به صورت خاص به تدوین طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی پرداخته خواهد شد. مراحل تهیه این نوع همبرگر ساده و مختصر می‌باشند. بنابراین، تا آخرین قدم با پدیدکاران همراه باشید.

خرید دستگاه میکسر گوشت صنعتی | بزرگترین دستگاه میکس گوشت پدیدکاران

طرز تهیه همبرگر مرغ چرخ شده

همبرگر به عنوان یک غذای محبوب و مورد علاقه در سراسر جهان شناخته شده است. برندهای معروفی وجود دارند که با طبخ و تهیه همبرگرهای اختصاصی خود، به شهرت جهانی دست یافته‌اند. از جمله این برندها، می‌توان به رستوران‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد اشاره کرد. این ساندویچ در کشور ما نیز بسیار مورد علاقه قرار دارد. اما گاهی اوقات کیفیت مطلوب را ندارد و یا برای خرید یک ساندویچ با کیفیت و با درصد گوشت قابل قبول، باید هزینه‌ی زیادی پرداخت کنیم که اصولاً برای یک وعده‌ی غذایی مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل هیچ انتخابی بهتر از تهیه همبرگر خانگی وجود ندارد. در ادامه، روش تهیه همبرگر مرغ چرخ شده را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

مواد لازم میزان مواد لازم
گوشت سینه مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
پنیر ورقه ای به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه، خیارشور و کاهو به مقدار لازم
نان باگت ۴ عدد
  • زمان آماده سازی: ۴ ساعت
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • کل زمان تهیه: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • سرو برای: ۴ نفر
  • کالری: ۲۷۷ کیلوکالری

طرز تهیه همبرگر خانگی با طعمی بی نظیر و خوشمزه | فرمول بهترین ادویه همبرگر

مرحله اول تهیه همبرگر مرغ

اولین مرحله این است که باید گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را چرخ کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید، آن را به صورت رنده‌ی ریز خرد کنید و به گوشت چرخ شده مرغ اضافه نمایید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید، سپس مخلوط را به خوبی مخلوط نمایید. در این مرحله آرد نیز به مخلوط اضافه شود. در نهایت، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم، می‌توانید تخم مرغ را حذف کنید.

مرحله سوم

در این مرحله از روش تهیه همبرگر مرغ خانگی باید انواع ادویه‌ها مانند نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، زردچوبه و در صورت تمایل پودر سیر را به مخلوط گوشت مرغ و دیگر مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی | تهیه همبرگر مرغ خوشمزه با این 2 روش عالی میشه

در این روش تهیه همبرگر مرغ خانگی، خمیر حاصل را به دقت با دستان خود مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. در پایان، باید حدوداً ۳ ساعت یا بیشتر خمیر را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از سپری شدن زمان مورد نیاز، خمیر برگر را از یخچال خارج کنید و آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت را با دست گرد و پهن کنید. برای پهن کردن آن می‌توانید از پشت یک بشقاب کوچک هم کمک بگیرید.

مرحله ششم

در این مرحله از دستور پخت برگر مرغ باید روغن را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. سپس یکی یکی برگرها را به آرامی به طوری که شکل آن‌ها خراب نشود درون تابه قرار دهید و دو طرف آن‌ها را سرخ کنید.

مرحله هفتم

همزمان با سرخ شدن برگرها خیار، گوجه و کاهوی شسته شده را به اندازه دلخواه برش دهید. نان‌های برگر را نیز از وسط برش بزنید و در صورتی که می‌خواهید کمی از مغز آن‌ها را خالی کنید.

مرحله آخر تهیه همبرگر مرغ

درون نان را با یک برگر پر کنید و روی آن را یک ورقه پنیر قرار دهید. سپس در انتها مقداری خیارترش، گوجه و کاهو را درون ساندویچ خود قرار دهید. برای خوشمزه شدن این ساندویچ از سس اختصاصی استفاده کنید.


روش فوت کوزه‌گری برای تهیه همبرگر مرغ رستورانیطرز تهیه همبرگر مرغ خانگی | تهیه همبرگر مرغ خوشمزه با این 2 روش عالی میشه

  1. در روش تهیه همبرگر مرغ خانگی، توصیه می‌شود از گوشت فیله مرغ استفاده شود.
  2. به جای سرخ یه کردن همبرگرها در تابه، می‌توانید آن‌ها را در فر پخته و برای این کار باید دمای فر را به ۱۷۰ درجه تنظیم کرده، سینی فر را از قبل گرم کنید و همبرگرها را با یک کمی روغن مثل روغن زیتون چرب کنید.
  3. برای رستورانی شدن بهتر همبرگر، می‌توانید در انتها نان‌های باگت را گریل کنید یا آن‌ها را از وسط به طور کامل برش داده و از همان میانه در تابه یک کمی سرخ کنید.
  4. قارچ و سیب‌زمینی می‌توانند غذای شما را خوشمزه‌تر کنند و احساس لذت بیشتری را برای خوردن این ساندویچ خانگی ایجاد کنند.
  5. در صورت تمایل، می‌توانید پنیر ورقه‌ای را از فهرست مواد اولیه حذف کنید. به جای سرخ کردن همبرگر، آن را در فر پخته تا یک ساندویچ با کمترین کالری و رژیمی تهیه کنید.
  6. در روش تهیه همبرگر مرغ خانگی، به جای گوشت مرغ می‌توانید از گوشت قرمز و یا ترکیبی از هر دو نوع گوشت برای تهیه همبرگر خوشمزه استفاده کنید.
  7. برخی افراد نیز از سویا برای تهیه همبرگر استفاده می‌کنند. این ترکیب اگرچه چندان لذیذ نیست، اما برای افراد گیاه‌خوار یک گزینه مناسب محسوب می‌شود.
  8. برای پختن همبرگر مرغ روی کباب‌پز، حتماً هنگام چرخ کردن از دنبه هم استفاده کنید تا گوشت شما به مقدار لازم از چربی برخوردار شود و البته لذیذ تر شود.

منبع : https://majaale.ir/?p=8154

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *