دستگاه تامبلر میکسر چیست و چه کاربردی دارد
در صنعت آشپزی بزرگ و مراکز صنعتی، یکی از مراحل حیاتی در آمادهسازی مواد اولیه، میکس و مخلوط کردن مناسب و یکنواخت انواع مواد غذایی، به خصوص گوشت است. استفاده از روشهای سنتی یا نیروی انسانی برای میکس و مخلوط کردن گوشتها و تهیه خمیر گوشت در حجمهای بالا، زمانبر و پرهزینه است و همچنین از لحاظ کیفیت نتیجه تضمینی وجود ندارد.
تجهیزات آشپزخانههای صنعتی و حرفهای
تهیه غذا در حجمهای زیاد یکی از صنایع پردرآمد است و امروزه با پیشرفتهای زیاد، تجهیزات آشپزخانههای صنعتی تخصصی و حرفهای با کاربردهای متنوعی جهت سرعت بخشیدن به انجام کار و افزایش کیفیت تولید به بازار عرضه شده است. یکی از تجهیزات کاربردی و مؤثر در همه رستورانها و آشپزخانههای صنعتی پیشرفته، دستگاه میکسر گوشت است.
استفاده از دستگاه میکسر گوشت
این دستگاه برای تهیه خمیر گوشت و میکس کردن گوشت با انواع مواد دیگر مانند ادویهجات، پیاز و یا سبزیجات مختلف به کار میرود و به عنوان یکی از تجهیزات فست فود و رستوران، مواد را به طور یکنواخت با یکدیگر میکس میکند.
کاتر میکسر گوشت
یکی از دستههای میکسرهای غذای صنعتی، کاتر میکسر گوشت است که به طور اصلی در واحدهای تولید سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار میگیرد و به خوبی به تهیه خمیر گوشت برای فرآوردههای گوشتی اهمیت میدهد.
نکات خرید میکسر گوشت
توجه به ظرفیت دستگاه: با توجه به نیازهای فعالان در حوزه تولید غذاهای گوشتی، میکسر گوشت در اندازههای مختلف تولید میشود. بنابراین، در زمان خرید دستگاه به اندازه مخزن آن توجه کنید. ظرفیت دستگاهها معمولاً بین 30 تا 200 کیلوگرم متغیر است.
توجه به تعداد تیغهها: دستگاههای کوچک معمولاً یک تیغه دارند و دستگاههای با ظرفیت بالاتر تعداد بیشتری تیغه دارند.
توجه به جنس دستگاه: از آنجایی که میکسر غذای صنعتی با مواد غذایی در تماس مستقیم است، جنس دستگاه بسیار مهم است تا از نظر بهداشتی پروتکلهای لازم را اجرایی کند. جنس دستگاه باید به گونهای باشد که تمیز کردن آن راحت باشد و از لحاظ بهداشتی اطمینان حاصل شود.
بیشتر بخوانید : تجهیزات آشپزخانه صنعتی
دستگاه میکسر گوشت چگونه کار میکند؟
دستگاه میکسر گوشت انواع مختلفی دارد که هر یک دارای خصوصیات منحصر به فردی هستند که آنها را از یکدیگر متمایز میکند. ابتداییترین طراحی یک همزن گوشت شامل یک پایه سنگین و یک کاسه گرد بزرگ است که بر روی آن قرار میگیرد. میکسر دارای یک بازوی میل لنگ متصل است که با دو تیغه چرخان در داخل کاسه حرکت میکند تا گوشت را که در آن قرار داده شده، خرد یا مخلوط کند.
عملکرد دستگاه میکسر گوشت به این صورت است که ابتدا گوشت از یک سوراخ در بالای کاسه همزن درون ظرف قرار میگیرد و در حین چرخش بازوی میل لنگ، تیغهها از داخل گوشت عبور کرده و آن را برش میدهند و مخلوط میکنند تا به قوام مورد نظر برسد.
مزایای دستگاه میکسر گوشت پدیدکاران شامل:
استفاده از فولاد ضد زنگ در تمامی قسمتهایی که با غذا و قسمتهای خارجی در تماس هستند.
ساختار منطقی، کاربرپسند و آسان برای تمیز کردن.
راندمان بالا و سرعت مخلوطکردن بالا.
تخلیه خودکار.
میکس کننده فنشکل قادر به مخلوط کردن یکنواختتر قیمه گوشت و چاشنیها است.
چگونه از میکسر گوشت استفاده کنیم؟
نکته مهم در استفاده از میکسر گوشت این است که کار با آن آن بسیار ساده است و موجب تسریع در فرآیند آمادهسازی غذا میشود. درب دستگاه را باز کنید و مقدار مورد نظر از گوشت را در آن ریخته، که دستگاه دارای راهنمای مقدار گوشت ریختن است. این دستگاه به طور یکنواخت گوشت و ادویهها را تقسیم و مخلوط میکند. سپس میتوانید ادویه یا چاشنیهای دلخواه را به مخزن اضافه کنید. درب را ببندید و دسته را بچرخانید تا بال میکسر حرکت کند. این عمل باعث میشود که گوشت و سبزیها به یکدیگر بخوبی مخلوط شوند. ادامه دهید تا گوشت به بافت دلخواه برسد و سپس آن را از دستگاه خارج کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!